Скъпи, читатели и мечтатели,

Днес ще ви поканим на по чаша хималайски чай в центъра на София. Сигурни сме, че ще останете впечатлени от това местенце, за което малко хора са чували.

Уютна атмосфера, романтика, вкус и липса на комерсиалност… Готови ли сте да изпиете по една освежаваща или пък сгряваща напитка в едно от най-атрактивните заведения в София?

Добре дошли в „Апартамента“!

Изключително екстравагантно за вида си, „art“ заведението е поместено в един просторен стар апартамент точно в центъра на града, на улица “Неофит Рилски“ 68.

Заведението е създадено с характерна домашна обстановка, придаващо усещане за спокойствие на своите гости. Всяка една стая от апартамента е обзаведена по уникален начин и носи различна атмосфера.

За нас “Апартамента“ е дом за хората на изкуството, подходящ е за старите истински приятелства, за романтиците, за гостите ни от чужбина, за работните ни срещи, а също и за онези емоционални дни или онези – в които вали…

В кухнята можете да откриете храни и напитки, които се приготвят лесно и бързо в домашна обстановка. Неустоими домашни торти, сладки, домашно приготвени нектари, лимонади и истински хималайски чай.

Храната е здравословна, а принципът на собствениците на заведението е работа в природосъобразна среда.

В заведението обикновено свири jazz или soul музика, която винаги успява да ни отпусне.

Ние имаме своя любима стая със закрита тераса. Наричаме я “червената стая“. Ако трябва да сме честни, в нея могат да се настанят 4 различни компании от по 3/4 души, но ние винаги посещаваме мястото, когато няма толкова много хора и има възможност да бъдем сами в някоя от стаите на апартамента.

“Червената стая“
Закритата тераса

Често тук се организират изложби, представления и концерти.

Това, което ние ви съветваме, е непременно да опитате от техните шоколадови десерти и да изпиете по една чаша хималайски чай.

Разделяме се с пожелание за семеен уют и до следващия път!

Хималайски чай

Споделете

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *