Университетът е мястото, където се срещнахме за първи път. Много бързо се сприятелихме, а сега често пътешестваме заедно. Свързва ни жаждата за  нови преживявания, любопитството и желанието да научаваме нови неща за местата, които посещаваме. Обичаме да танцуваме и да се забавляваме. Общуването с хора от различни националности и култури ни зарежда и предизвиква все по-голям интерес в нас. Приличаме си по това, че сме смели, енергични, млади, креативни и позитивни.

Създадохме този блог, за да споделяме за нашите пътувания, изпълнени с приключения и интересни случки, с повече хора и по този начин да разширим кръга си от приятели, както и да бъдем полезни на всички вас, които като нас обичате да пътувате и да се забавлявате.

Описвайки пъстротата на всяко място, до което се докосваме, ще ви даваме полезни съвети за посетените места, ще опитваме вкусна храна, ще излизаме дори от зоната си на комфорт, за да изпробваме различни неща и ще отваряме сетивата си за опияняващите аромати, които всяко едно място ни предлага.

Нека заедно се потопим в приключението, което ние наричаме Wanderlust“!